Help me with bot

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 643
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Help me with bot

Post by admin » Wed Aug 08, 2018 5:27 am

Supercardfan wrote:
Wed Aug 08, 2018 3:26 am
I don't have Norton and don't run any anti virus.
can you install teamviewer and contact me? so I can help you remotely. support@bot11.com
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 643
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Help me with bot

Post by admin » Fri Aug 10, 2018 5:47 am

Supercardfan wrote:
Wed Aug 08, 2018 3:26 am
I don't have Norton and don't run any anti virus.
please try again, I think I fixed this. Also make sure your emulator has network.
Supercardfan
Posts: 11
Joined: Fri Jun 15, 2018 1:37 am

Re: Help me with bot

Post by Supercardfan » Fri Aug 10, 2018 4:09 pm

I finally got things working. But I had to keep on uninstalling and reinstalling. Took a lot tries before the bot asked if I wanted to download the newest version. Once I got that screen, bot started working again.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 643
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Help me with bot

Post by admin » Fri Aug 10, 2018 4:48 pm

Supercardfan wrote:
Fri Aug 10, 2018 4:09 pm
I finally got things working. But I had to keep on uninstalling and reinstalling. Took a lot tries before the bot asked if I wanted to download the newest version. Once I got that screen, bot started working again.
yesterday, I updated the bot. make sure you download the latest bot from website. then it should be fine.
Post Reply