Runtime error

Post Reply
rolandouh
Posts: 46
Joined: Thu Dec 28, 2017 8:42 am

Runtime error

Post by rolandouh » Sat Jul 28, 2018 4:24 pm

Not sure if it's only me. But the bot seem to run faster than before after the latest update. I didn't even use the speed up. I also having the runtime error every 2 hours.
Anyone having same problem with me?
CrossFaceChickenToe
Posts: 210
Joined: Sun Dec 24, 2017 7:53 am

Re: Runtime error

Post by CrossFaceChickenToe » Sat Jul 28, 2018 4:27 pm

rolandouh wrote:
Sat Jul 28, 2018 4:24 pm
Not sure if it's only me. But the bot seem to run faster than before after the latest update. I didn't even use the speed up. I also having the runtime error every 2 hours.
Anyone having same problem with me?
Yes. Only the past two days.
rolandouh
Posts: 46
Joined: Thu Dec 28, 2017 8:42 am

Re: Runtime error

Post by rolandouh » Tue Aug 14, 2018 1:04 am

Still getting run time error for every RTG event. This TRTG also every 2 hours have to restart the nox.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Runtime error

Post by admin » Tue Aug 14, 2018 1:44 am

it seems like only you have this.issue.
rolandouh
Posts: 46
Joined: Thu Dec 28, 2017 8:42 am

Re: Runtime error

Post by rolandouh » Tue Aug 14, 2018 6:22 am

Sadly.... Not sure what wrong... :cry:
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Runtime error

Post by admin » Tue Aug 14, 2018 7:03 am

rolandouh wrote:
Tue Aug 14, 2018 6:22 am
Sadly.... Not sure what wrong... :cry:
try koplayer instead of nox?
rmartinez2
Posts: 19
Joined: Fri Jun 08, 2018 3:01 pm

Re: Runtime error

Post by rmartinez2 » Thu Aug 30, 2018 2:05 pm

Actually i've been having the same error but not as prominent. I'm not sure as to the cause but every so often when i wake up in the morning my bot has stopped with a runtime error. Its not every day but there's definitely something that is causing an error.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Runtime error

Post by admin » Thu Aug 30, 2018 6:13 pm

rmartinez2 wrote:
Thu Aug 30, 2018 2:05 pm
Actually i've been having the same error but not as prominent. I'm not sure as to the cause but every so often when i wake up in the morning my bot has stopped with a runtime error. Its not every day but there's definitely something that is causing an error.
Actually is should emulator issue. try reinstall nox may help
Post Reply