Net err

Post Reply
xXSlothmanXx
Posts: 6
Joined: Tue Jul 03, 2018 5:12 am

Net err

Post by xXSlothmanXx » Fri Jul 27, 2018 5:30 am

Hi there,

have a little problem.
Installed the Bot on another machine and when I click on Run Script it tells me "Net err Try again later"

How can I solve this issue?

Thanks in advance

Regards
Walter
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Net err

Post by admin » Fri Jul 27, 2018 6:26 am

xXSlothmanXx wrote:
Fri Jul 27, 2018 5:30 am
Hi there,

have a little problem.
Installed the Bot on another machine and when I click on Run Script it tells me "Net err Try again later"

How can I solve this issue?

Thanks in advance

Regards
Walter
make sure you disable the norton
xXSlothmanXx
Posts: 6
Joined: Tue Jul 03, 2018 5:12 am

Re: Net err

Post by xXSlothmanXx » Fri Jul 27, 2018 6:44 am

ok well I do not have Norton but Trend Micro Security.
Unfortunatly I`m not able to deactivate ist because I´m not the admin :-(

Thank you very much
bobboyd2
Posts: 2
Joined: Sat Jul 28, 2018 12:49 pm

Re: Net err

Post by bobboyd2 » Sat Jul 28, 2018 12:51 pm

Any other ideas? My bot stopped working yesterday morning after a good overnight. I've disabled Norton, updated NOX, reinstalled the Bot, but still get the error.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Net err

Post by admin » Sat Jul 28, 2018 3:22 pm

bobboyd2 wrote:
Sat Jul 28, 2018 12:51 pm
Any other ideas? My bot stopped working yesterday morning after a good overnight. I've disabled Norton, updated NOX, reinstalled the Bot, but still get the error.
make sure you disabled all options in norton.
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Net err

Post by admin » Sat Jul 28, 2018 3:24 pm

also try this:

i FIXED IT

install latest Nox
Uninstalled bot completely
Restarted Nox
Downloaded bot from site
installed bot
Clicked Run Script
prompt to update bot, clicked download
Bot updated and went into settings, reentered the KEY and set my settings, bot started running without an issue.

AND, didnt lose any days like i used to before
bobboyd2
Posts: 2
Joined: Sat Jul 28, 2018 12:49 pm

Re: Net err

Post by bobboyd2 » Thu Aug 16, 2018 5:52 pm

So, I completely uninstalled Norton, have no other antivirus on my system, uninstalled Nox, reinstalled, downloaded the bot, hit Run script, and I still get the net err message. I bought a cheap laptop to run it, but I think my budget was too low because with nothing but Nox running, the game lags so much that the bot jumps between picking 5 and 3 on RTG. Any thoughts on how to get running back on my PC?
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 530
Joined: Fri Dec 22, 2017 11:05 pm

Re: Net err

Post by admin » Thu Aug 16, 2018 7:13 pm

bobboyd2 wrote:
Thu Aug 16, 2018 5:52 pm
So, I completely uninstalled Norton, have no other antivirus on my system, uninstalled Nox, reinstalled, downloaded the bot, hit Run script, and I still get the net err message. I bought a cheap laptop to run it, but I think my budget was too low because with nothing but Nox running, the game lags so much that the bot jumps between picking 5 and 3 on RTG. Any thoughts on how to get running back on my PC?
make sure you enable cpu vt and choose at least 2 cores of cpu in emulator setting. then bot will run faster.
Post Reply